Zoek
Sluit dit zoekvak.

Advocaten verdedigen Grigorieva op televisie

Oksana Grigorieva’s advocaten hebben voor het eerst openlijk gereageerd op haar echtscheidingsdrama. Zij zou zijn geslagen en geterroriseerd.

Oksana Grigorieva’s advocaten hebben voor het eerst openlijk gereageerd op de soap rond haar echtscheiding met Mel Gibson. Volgens hen heeft de 40-jarige zangeres nooit geld gevraagd in ruil voor het niet publiceren van de beruchte geluidsopnames.

Ook met de foto’s waarop zij te zien is met een gehavende tand zou Oksana nooit hebben gedreigd. De advocaten verschenen woensdag in de NBC-show Today, schrijft persbureau Reuters. “Ze werd geslagen en geterroriseerd”, verklaarden de advocaten. Op de geluidsopnames is te horen hoe Gibson zijn voormalige geliefde bedreigt.

Het stel maakte in oktober bekend uit elkaar te gaan en is inmiddels in een heftige strijd verwikkeld. Grigorieva beweert dat Gibson losse handjes heeft en heeft de Mad Max-acteur voor de rechter gesleept.

Actrice Jodie Foster kwam afgelopen week in een interview met het blad More op voor de 54-jarige Gibson. “Je laat een vriend van wie je houdt niet in de steek als hij het moeilijk heeft. Ik hoop dat ik hem kan helpen in deze donkere tijden.”

[Novum]