‘Ex Mel Gibson kan op cover Playboy’

De ex van Mel Gibson heeft een aanbod hebben ontvangen van Playboy. Naar verluidt wil het tijdschrift Oksana Grigorieva volledig naakt in een toekomstig nummer.

De ex van Mel Gibson heeft een aanbod hebben ontvangen voor een fotoshoot in Playboy. Naar verluidt wil het mannentijdschrift Oksana Grigorieva ‘volledig naakt’ in een toekomstig nummer.

Bronnen melden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat Playboy 75 duizend dollar over heeft voor een ontblote Grigorieva. Ook zijn de bazen van het tijdschrift bereid haar afbeelding op de cover te plaatsen.

Het is nog onduidelijk hoe Grigorieva denkt over het vermeende voorstel. Ze zou het geld in ieder geval goed kunnen gebruiken. De 40-jarige Russische is al enige tijd verwikkeld in een juridische strijd met ex-vriend Gibson, die ze beschuldigd van mishandeling van haar en hun dochtertje Lucia.

[Novum]