Zoek
Sluit dit zoekvak.

Extra show Hans Teeuwen na stormloop op kaarten

Kaarten voor de nieuwe cabaretshow van Hans Teeuwen gaan als warme broodjes over de toonbank. De cabaretier geeft een extra optreden in de Heineken Music Hall.

Kaarten voor de nieuwe cabaretshow van Hans Teeuwen gaan als warme broodjes over de toonbank. Omdat een aantal shows binnen een paar uur was uitverkocht, geeft de 43-jarige cabaretier een extra optreden in de Heineken Music Hall.

De kaartverkoop voor Spiksplinter ging dinsdagochtend van start. Binnen enkele uren waren de optredens in het Delamar Theater, Carré, De Meervaart, Parktheater Eindhoven en Stadsschouwburg Utrecht uitverkocht. Omdat voor de twee optredens in de Heineken Music Hall nog slechts enkele kaarten beschikbaar zijn, is besloten een extra datum toe te voegen. Teeuwen staat naast 22 en 23 september ook op 24 september in de HMH.

Teeuwen riep zijn fans maandag op alert te zijn op valse kaartjes voor de optredens. Diverse websites boden voor de start van de officiële verkoop al plaatsbewijzen aan.

Vorige week werd bekend dat Hans Teeuwen vanaf maart het podium van diverse theaters in Nederland en België betreedt met een nieuwe cabaretshow. In september sluit hij af in de Heineken Music Hall. De Brabander toert momenteel langs theaters als jazzzanger met zijn band The Painkillers.

[Novum]