Zoek
Sluit dit zoekvak.

Johnny en Charlotte-Sophie Heitinga in verwachting

Johnny en Charlotte-Sophie Heitinga verwachten hun tweede kindje. De voetbalvrouw is twaalf weken zwanger van haar tweede kind. Het stel heeft al een dochter.

Johnny en Charlotte-Sophie Heitinga verwachten hun tweede kindje. De voetbalvrouw is twaalf weken zwanger van haar tweede kind. Het stel heeft al een dochtertje van 21 maanden oud.

“Charlotte-Sophie is in verwachting, bijna twaalf weekjes”, onthult Johnny Heitinga in RTL Boulevard. “Het is geweldig nieuws, ik kijk er enorm naar uit.” Tijdens hun huwelijk deze zomer op Ibiza liet het paar al doorschemeren graag een tweede kindje te willen. “Toen waren we hard aan het oefenen.”

Johnny en Charlotte-Sophie werden vorig jaar maart ouders van dochtertje Jezebelle. Als het aan de voetballer ligt komen er nog veel meer kinderen. Ik wil wel graag een groot gezin hebben. Als alles mogelijk is en kan, sluit ik niets uit in de toekomst.”

[Novum]