Mariah Carey moet nog beginnen aan babykamer

Mariah Carey wordt komend voorjaar moeder, maar is nog niet helemaal klaar voor de kleine. Carey en haar man Nick Cannon hebben nog geen babykamer.

Mariah Carey wordt komend voorjaar moeder, maar is nog niet helemaal klaar voor de kleine. Carey en haar man Nick Cannon hebben nog geen babykamer, vertelt Cannon aan het Amerikaanse tijdschrift People.

“We weten niet of het een jongetje of een meisje wordt”, zegt Cannon over het vooralsnog ontbreken van een kinderkamer. De komiek en de zangeres willen proberen niet achter het geslacht van hun kindje te komen. “We willen ons laten verrassen”, vertelde Cannon eerder. “Weten of je een jongen of een meisje krijgt moet een van de grootste verrassingen van je leven zijn, dus we proberen te wachten.”

Cannon kan niet wachten tot hij zijn handen uit de mouwen kan steken. De komiek doet ook helemaal niet moeilijk over het verschonen van een luier. “Ik heb mijn hele leven al luiers verschoond”, zegt de aanstaande vader. “Mijn oma was jarenlang een pleegmoeder en ik heb mijn broers praktisch opgevoed.”

Of de 40-jarige Carey over dezelfde kwaliteiten beschikt, moet nog blijken. Cannon heeft er in ieder geval alle vertrouwen in. “Ze wordt de geweldigste moeder ter wereld”, voorspelt de komiek. Maar voorlopig mag Mariah, die bekend staat om haar outfits vol glitter en glamour, niet meer op hakken lopen. “Dat sta ik niet meer toe.”

[Novum]