Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pamela Anderson heeft weer mot met belastingdienst

Pamela Anderson heeft weer problemen met de Amerikaanse belastingdienst. De rondborstige ster heeft een aanslag van 180 duizend dollar op de deurmat gekregen.

Pamela Anderson heeft weer problemen met de Amerikaanse belastingdienst. De rondborstige ster heeft een aanslag van 180 duizend dollar op de deurmat gekregen, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Vorig jaar had de belastingdienst nog bijna een half miljoen dollar tegoed van de actrice.

Destijds staken geruchten de kop op dat Anderson failliet zou zijn. Die verhalen ontkende de blondine in alle toonaarden. “Ik snap niet dat dit voor zoveel ophef heeft gezorgd”, zei Pamela.

De 43-jarige vertelde dat haar financiën niet helemaal op orde waren. “Waarschijnlijk is er een fout gemaakt bij de berekening van de belasting”, reageerde Anderson, die zwoer dat de fout zou worden hersteld en dat het niet meer zou gebeuren.

Hoe de blondine reageerde op de aanslag van dit jaar, is nog niet bekend. Woordvoerders van Anderson houden hun lippen stijf op elkaar.

[Novum]