Search
Close this search box.

Zwangerschapshormonen slaan nu pas toe bij Edsilia

Edsilia Rombley beviel in augustus van haar dochter Imaani, maar de zwangerschapshormonen slaan nu pas toe. “Ik ben echt mijn oude zelf aan het zoeken.”

Edsilia Rombley beviel in augustus van haar dochter Imaani, maar de zwangerschapshormonen slaan nu pas toe. “Ik ben echt mijn oude zelf aan het zoeken”, vertelde Edsilia woensdag in Koffietijd. “Dat komt vast door alle hormonen.”

“Tijdens mijn zwangerschap voelde ik me top en was ik heel vrolijk, volgens mij heb ik alle hormonen achteraf gekregen”, vertelde de 32-jarige zangeres. Dat de hormonen nu pas opspelen, komt niet heel handig uit. Rombley bereidt zich voor op haar tournee die op 11 januari van start gaat, maar kan haar teksten niet onthouden. “Ik kan niet goed focussen, Imaani zit echt in mijn hoofd.”

Ondanks de verlate hormonen gaat alles goed met Rombley, haar dochter en man Tjeerd Oosterhuis. “Tjeerd is zo’n leuke vader. Ik heb gewoon twee schattige poppetjes. Hij bedankt me heel vaak voor Imaani, dat vind ik zo lief.”

Edsilia hoopt dat Imaani net zo muzikaal is als haar ouders. “Er is veel muziek bij ons aanwezig, ze wordt er heel rustig van.” Ook tante Trijntje Oosterhuis zingt geregeld een deuntje voor de kleine. “Dat is heel leuk, dan is ze muisstil.”

[Novum]