Adele domineert Nederlandse hitlijsten

Adele beheerst met haar album en singles de Nederlandse hitlijsten. De Britse soulzangeres neemt de twee hoogste plekken in de Single Top 100 in.

Adele beheerst met haar album en singles de Nederlandse hitlijsten. De Britse soulzangeres neemt de twee hoogste plekken in de Single Top 100 in en voert daarnaast de Album Top 100 aan.

Rolling in the Deep, het eerste nummer van Adeles album 21, staat bovenaan de Single Top 100. Op de tweede plaats staat Set Fire to the Rain, dat als tweede single uitkwam. Jeroen van der Boom en zijn pupil Leonie staan met Los van de Grond op drie.

De Zeeuwse heren van Bløf stonden vorige week nog op de eerste plek in de Album Top 100. Hun plaat bereikte vier dagen na verschijning al de gouden status, maar is nu afgezakt naar de derde positie. De Belgische zangeres Selah Sue staat met haar gelijknamige debuutalbum op de tweede plaats.

[Novum]