Debuutalbum Ralf Mackenbach goed voor goud

Ralf Mackenbach is verrast door Carlo Boszhard en Irene Moors. Het duo mocht een gouden plaat overhandigen aan de 15-jarige zanger. Zijn debuutalbum is goud.

Ralf Mackenbach is zondagmiddag verrast door Carlo Boszhard en Irene Moors. Het presentatieduo mocht een gouden plaat overhandigen aan de 15-jarige zanger. Mackenbachs debuutplaat Ralf is ruim 25 duizend keer over de toonbank gegaan.

Op het schijfje staat ook Ralfs grootste hit, Click Clack. Met het liedje over Mackenbachs hobby tapdansen won hij in 2009 het Junior Songfestival. Het nummer schopte het tot de zevende plaats in de Single Top 100.

Ralfs debuutalbum verscheen in september. De plaat haalde de top tien van de Album Top 100, maar Mackenbachs volgende singles wisten de hitlijst niet te halen. Onlangs bracht de 15-jarige zijn nieuwe single Piano & Guitar uit.

[Novum]