Doutzen Kroes verleidde man met humor

Sunnery James viel in eerste instantie niet op de looks, maar de humor van topmodel Doutzen Kroes. De dj en het model trouwden in november en hebben een kind.

Sunnery James viel in eerste instantie niet op de looks, maar de humor van topmodel Doutzen Kroes. De dj en het model trouwden in november en werden eind januari ouders van hun eerste kind Phyllon.

“Ik heb in een uur nog nooit zoveel gelachen als toen ik met mijn huidige vrouw aan de praat raakte”, bekent James in een interview met vrouwenblad Cosmopolitan. “Natuurlijk speelt uiterlijk ook een rol, maar als je geen klik hebt, houdt het na twee zinnen op.”

Sunnery riep altijd dat hij nooit wilde trouwen, maar veranderde door Doutzen van gedachten. “Ik ben spontaan van mijn geloof gevallen”, vertelt de dj, die naar eigen zeggen ook romantisch is geworden. “Ik neem nu ook wel eens een bloemetje mee naar huis of steek thuis de kaarsjes aan.”

[Novum]