Frans Bauer weer vrolijk dankzij ‘Bauersound’

Frans Bauer gaat dankzij het schrijven van nieuwe muziek weer met een glimlach op zijn gezicht door het leven. De zanger heeft een ellendig jaar achter de rug.

Frans Bauer gaat dankzij het schrijven van nieuwe muziek weer met een glimlach op zijn gezicht door het leven. De zanger die een ellendig jaar achter de rug heeft, klom voor zijn nieuwe album voor het eerst in de pen en creëerde de ‘Bauersound’.

“Ik heb het gevoel dat ik dankzij het schrijven van mijn album gewoon een heel groot gedeelte van mijn verdriet heb kwijt gekund”, zegt Bauer dinsdag in RTL Boulevard. Een jaar geleden stapte zijn tante Doortje uit het leven, iets wat de zanger onder meer verwerkte met het schrijven van nummers. “Als ik ze opzet, word ik er zelf al helemaal vrolijk van.”

De ‘Bauersound’ is te horen op Frans’ nieuwe album Een Nieuw Begin. De cd is niet te koop in de winkels, maar wordt toegestuurd aan fans die minimaal drie kaartjes kopen voor zijn concerten in Ahoy in oktober.

[Novum]