Glennis Grace niet blij met verzoek The Voice

Glennis Grace is niet gediend van een verzoek van The Voice of Holland. De makers vroegen haar of ze als kandidaat deel wil nemen aan het tweede seizoen.

Glennis Grace is niet gediend van een verzoek van The Voice of Holland. De makers van de populaire talentenjacht vroegen de zangeres of ze als kandidaat deel wil nemen aan het tweede seizoen van The Voice. “Maar ik zit al zestien jaar in het vak”, zegt een verontwaardigde Glennis vrijdag in RTL Boulevard.

“Als de vraag serieus is, vind ik het heel gek”, gaat de 32-jarige zangeres verder. “Ik zit al jaren in het vak en geniet elk weekeinde van optredens.” Het management van Grace werd onlangs benaderd met de vraag of de zangeres het zou zien zitten om als kandidaat mee te doen aan de talentenjacht van John de Mol.

“The Voice wil mensen klaarstomen voor het vak, dat heb ik toch echt niet meer nodig.” Glennis zou wel deel willen nemen aan de show, maar dan niet als kandidaat. “Het is erg leuk om gevraagd te worden, maar dan wel als jurylid.”

[Novum]