Huwelijk William ook live op Nederlandse tv

De bruiloft van prins William en Kate Middleton wordt ook live vertoond in Nederland. De presentatie van de uitzending is in handen van Eva Jinek.

De bruiloft van prins William en Kate Middleton wordt ook live vertoond op de Nederlandse televisie. De presentatie van de NOS-uitzending is in handen van Eva Jinek, terwijl Tim Overdiek als medecommentator fungeert.

Alle gebeurtenissen in en rond de Londense kerk Westminster Abbey zijn daarnaast op de radio en op internet te volgen via het Radio 1 Journaal en Nos.nl. Onlangs werd bekend dat de trouwerij ook rechtstreeks wordt uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

William en Kate trouwen op 29 april. De huwelijksvoltrekking begint om 11.00 uur. Het paar, dat zo’n 1900 mensen heeft uitgenodigd voor de ceremonie, wordt in de echt verbonden door de aartsbisschop van Canterbury.

[Novum]