John Mellencamp geeft zomerconcert in Den Haag

John Mellencamp geeft deze zomer een concert in Nederland. De Amerikaanse rocker staat op 26 juni in het World Forum Theater in Den Haag, laat Mojo weten.

John Mellencamp geeft deze zomer een concert in Nederland. De Amerikaanse rocker staat op 26 juni in het World Forum Theater in Den Haag. Het wordt de eerste keer in negentien jaar tijd dat Mellencamp optreedt in Nederland.

Concertorganisator Mojo laat dinsdag weten dat voorafgaand aan het concert de documentaire It’s About You wordt vertoond. De film gaat over Mellencamp en de totstandkoming van zijn vorig jaar verschenen album No Better Than This. De kaartverkoop voor het concert gaat vrijdag van start.

Mellencamp scoorde hits als Jack & Diane, Pink Houses en R.O.C.K. in the U.S.A. Hij sleepte dertien Grammy-nominaties in de wacht en mocht de prestigieuze muziekprijs één keer mee naar huis nemen.

[Novum]