Laatste rustplaats Elizabeth Taylor bekend

Elizabeth Taylors laatste rustplaats is naast haar vader en moeder. De actrice wordt bijgezet op het Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park Cemetery.

Elizabeth Taylors laatste rustplaats is naast haar vader en moeder. De actrice die woensdag op 79-jarige leeftijd stierf wordt bijgezet op het Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park Cemetery, weet entertainmentwebsite TMZ.

Taylor krijgt een plaatsje naast haar vader Francis die in 1968 stierf. Naast Elizabeths vader ligt haar in 1994 overleden moeder Sara. De crypte ligt in de buurt van de laatste rustplaats van Marilyn Monroe.

Op het Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park Cemetery liggen veel sterren. Ook Farrah Fawcett, Natalie Wood, Roy Orbison, Dean Martin, Merv Griffin en Truman Capote vonden er hun laatste rustplaats.

Taylor stierf woensdag aan hartfalen. De tweevoudig Oscarwinnares blies haar laatste adem in het bijzijn van haar familie uit in een ziekenhuis in Los Angeles. Taylor sukkelde al jaren met haar gezondheid. Wanneer de uitvaart plaatsvindt, is niet bekend.

[Novum]