‘Mariska van Kolck al half jaar bedrogen door man’

De man van Mariska van Kolck heeft al een half jaar een verhouding met een andere vrouw. De 47-jarige actrice zou daar onlangs achter zijn gekomen.

De man van Mariska van Kolck heeft al een half jaar een verhouding met een andere vrouw. De 47-jarige musicalactrice is daar onlangs achter gekomen, onthult een vriend van het echtpaar tegen De Telegraaf.

Vorige maand werd bekend dat Van Kolck en haar man Knut na zeventien jaar huwelijk gaan scheiden, omdat ze uit elkaar zijn gegroeid. “Net nadat ze samen de knoop hadden doorgehakt om te gaan scheiden, ontdekte Mariska het overspel. Ze voelt zich bedrogen”, zegt de vriend.

Knut zou inmiddels al plannen hebben om met zijn nieuwe vriendin te gaan samenwonen. “Knut en zij schelen dertien jaar, en zijn echt verliefd. Ze hebben zelfs al plannen om te gaan samenwonen.”

De krant schrijft dat de musicalactrice zelf de relatie niet kan ontkennen. Ze wil er verder echter geen uitspraken over doen, want ‘dat zou niet eerlijk zijn tegenover mijn kinderen’, zegt ze. Van Kolck en Knut hebben samen twee zoons.

[Novum]