Matthijs van Nieuwkerk: kale kop wordt monsterlijk

Matthijs van Nieuwkerk weet al dat de kale kop die hij zich wellicht moet aanmeten hem ‘monsterlijk’ staat. “Het zal mij zeer zeker niet goed staan”, zegt hij.

Matthijs van Nieuwkerk weet zeker dat de kale kop die hij zich wellicht moet aanmeten hem ‘monsterlijk’ staat. “Het zal mij zeer zeker niet goed staan”, zei de 50-jarige presentator in RTL Boulevard.

Van Nieuwkerk beloofde drie jaar geleden in het programma Holland Sport zijn hoofd kaal te scheren als ADO Den Haag ooit bij de beste vijf clubs van de Nederlandse voetbalcompetitie eindigt. De club staat momenteel, met nog enkele speelrondes te gaan, op de vijfde plaats.

“Het wordt spannend”, zegt de presentator. “Een man een man, een woord een woord.” Hij weet nu al dat zijn gladgeschoren kop een verschrikking wordt. “Ik heb in de TV Kantine een keer een kale kop gehad, dus ik heb ernaar kunnen kijken en het was monsterlijk.”

[Novum]