Patty Brard blij met plastisch chirurg

Patty Brard is blij dat er goede plastisch chirurgen bestaan. Ze vindt dat door de maatschappij veel te hoge eisen worden gesteld aan het uiterlijk van mensen.

Patty Brard is blij dat er goede tandartsen en plastisch chirurgen bestaan. De 55-jarige presentatrice vindt dat door de maatschappij veel te hoge eisen worden gesteld aan het uiterlijk van mensen.

“Je moet maat 32 hebben, je haar moet altijd goed zitten en je mag geen rimpel in je smoel hebben”, somt Brard op voor de camera van Novum Nieuws. “Dan moet je ook nog koken en gezellig zijn. Dat is wel heftig hoor.”

De presentatrice noemt de gestelde eisen ‘dodelijk vermoeiend’. “Je moet er veel aan doen, wil je nog gevraagd worden voor de televisie.” Patty is dan ook blij met uitkomsten als een personal trainer, een goede tandarts of de plastisch chirurg. “Zolang die man zijn spuiten klaar heeft liggen, heb ik nog werk.”

Patty, die zondag te zien is in een aflevering van de nieuwe show Het Perfecte Plaatje, ziet zichzelf als verre van perfect. “Hoeveel uur ga ik erover doen voor dit een toonbaar plaatje wordt, denk ik als ik opsta.” Patty’s schoonheidsritueel begint ’s avonds al. “Heel goed schoonmaken en smeren, en dan zie je er niet uit”, vindt ze. “Het liefst wil ik dan m’n pyjama aan. En eigenlijk ben je dan juist niet het perfecte plaatje.”

[Novum]