Shakira bevestigt relatie met voetballer Pique

Shakira heeft haar relatie met voetballer Gerard Pique bevestigd. Ze twitterde een foto van hen met het onderschrift: “Ik presenteer u mijn zonnetje.”

Shakira heeft eindelijk haar relatie met Barcelona-voetballer Gerard Pique bevestigd. De 34-jarige zangeres twitterde een romantische foto van de twee met het onderschrift: “Ik presenteer u mijn zonnetje.”

Geruchten over de relatie doen al de ronde sinds het WK voetbal van vorig jaar, waar de zangeres het officiële WK-lied Waka Waka voor schreef. Ze ontkende toen een relatie te hebben met de Spanjaard. Shakira en Pique werden vorige maand gezien toen ze hand in hand liepen naar een restaurant. Eerder zette de 24-jarige voetballer een foto van zijn verjaardag op Twitter, waar ook de Colombiaanse zangeres op te zien was.

Shakira kondigde begin dit jaar haar breuk aan Antonio de la Rua, de zoon van de voormalige president van Argentinië. Ze besloten in augustus niet meer samen verder te gaan, maar de zangeres schreef toen wel op haar website dat ze de breuk als tijdelijk zag.

[Novum]