Vanessa Hudgens naar politie vanwege naaktfoto’s

Vanessa Hudgens is naar de politie gestapt vanwege naaktfoto’s van haar die op het internet zijn verschenen. Twee jaar geleden doken ook kiekjes op van Hudgens.

Vanessa Hudgens is naar de politie gestapt vanwege naaktfoto’s van haar die op het internet zijn verschenen. Twee jaar geleden doken ook al kiekjes op van de 22-jarige actrice.

“Vanessa is erg boos dat deze foto’s, die jaren geleden zijn genomen, blijven opduiken”, vertelt de advocaat van de actrice aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De foto’s die onlangs opdoken zijn niet dezelfde als twee jaar geleden, maar zijn wel op hetzelfde moment genomen.

“Het is vooral storend dat degene die de foto’s in zijn bezit heeft, ze blijkbaar steeds opnieuw op een illegale manier in omloop wil brengen”, vindt de raadsman. “We kijken nu samen met de politie wie hier verantwoordelijk voor is.”

[Novum]