Jersey Shore-ster Angelina niet meer verloofd

Jersey Shore-ster Angelina Pivarnick gaat niet langer trouwen. Ze kondigde recent aan zwanger te zijn van David Kovacs, die haar in februari ten huwelijk vroeg.

Jersey Shore-ster Angelina Pivarnick gaat niet langer trouwen. De 24-jarige realityster kondigde eerder deze week aan zwanger te zijn van David Kovacs, die haar in februari ten huwelijk vroeg.

“Ik ga door een moeilijke tijd heen, want ik heb het uitgemaakt met Angelina”, onthult Kovacs aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. Ze zou vreemdgegaan zijn met een brandweerman. “Ik kreeg een sms’je van hem dat hij spijt had dat hij met haar het bed in was gedoken. Hij zei dat hij net pas over de verloving hoorde.”

De bedrogen man vond vervolgens ondergoed van de brandweerman in de auto van de Jersey Shore-ster en besloot de verloving af te breken. “Ik wilde oud met haar worden.” Angelina was twee seizoenen lang te zien in de realityshow Jersey Shore, waarna ze door hoogoplopende ruzies de serie verliet. Het volgende seizoen wordt volgende maand opgenomen in Florence, Italië.

[Novum]