Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Alain Clark is verliefd’

Alain Clark heeft weer een nieuwe vriendin. De 32-jarige zanger zou een relatie hebben met zijn achtergrondzangeres Roza Lozica.

Alain Clark heeft een nieuwe vriendin. De 32-jarige zanger zou een relatie hebben met achtergrondzangeres Roza Lozica, meldt SBS Shownieuws. Clark wil niet zeggen om wie het gaat, maar bevestigt wel met zijn hoofd in de wolken te zijn.

“Ja, dat kunnen we wel zeggen. Ik ben verliefd. Lang genoeg om te kunnen zeggen dat dit echt is”, bekent de zanger. Clark werd in januari weer single, na een relatie van zeven jaar met Reva. Hoewel de twee verloofd waren, kwam het nooit tot een bruiloft.

De twee zeiden bij de breuk dat ze vrienden wilden blijven. De zanger heeft een zoontje uit zijn relatie met Reva. Het management van Clark wilde woensdagavond geen commentaar geven.

[Novum]