Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beau van Erven Dorens langer bij SBS

Beau van Erven Dorens heeft zijn contract bij SBS met twee jaar verlengd. De 40-jarige presentator is momenteel te zien in De Wereld van Beau.

Beau van Erven Dorens heeft zijn contract bij SBS met twee jaar verlengd. De 40-jarige presentator is momenteel te zien in de vorige week begonnen show De Wereld van Beau.

“Ik heb net weer besloten om twee jaar bij de club te blijven”, vertelde Beau in de radioshow van Edwin Evers op Radio 538. “Ik ga ook weer een nieuwe serie van De Wereld van Beau maken, dus ik ben echt heel erg tevreden.”

Volgens Van Erven Dorens is het een stuk gezelliger bij SBS sinds bekend werd dat de zender wordt overgenomen door Talpa en Sanoma. “Iedereen heeft er ontzettend veel zin in. De sfeer is een stuk verbeterd, omdat er licht aan de horizon is.”

De Wereld van Beau is een mix van reportage en reality. De eerste aflevering werd vorige week bekeken door achthonderdduizend mensen. Eerder zag Beau een aantal shows floppen, waaronder Show Me the Money en de Zaterdagavondshow.

[Novum]