Kings of Leon eert overleden Ryan Dunn

Kings of Leon heeft woensdag een ode gebracht aan de overleden Ryan Dunn. De Amerikaanse band droeg een nummer aan hem op tijdens een concert in Londen.

Kings of Leon heeft woensdagavond een ode gebracht aan de maandag overleden Ryan Dunn. De Amerikaanse band was bevriend met de Jackass-ster en droeg het nummer Use Somebody speciaal aan hem op tijdens een concert in het Hyde Park in Londen.

Frontman Caleb Followill vroeg het publiek het glas te heffen op ‘een vriend die pasgeleden was omgekomen.’ Toen de band Use Somebody inzette, voegde hij er volgens het Britse muziekblad NME aan toe dat het lied voor Ryan was.

Bassist Jared Followill liet eerder al weten kapot te zijn van de dood van Dunn. “Ik ben kapot van het nieuws dat onze goede vriend die we in de laatste acht maanden hebben leren kennen, is overleden. Ik ben geschokt. RIP Ryan Dunn”, twitterde hij.

Dunn kwam maandag om bij een auto-ongeluk in Pennsylvania. Zijn Porsche raakte van de weg en vloog in brand. Naast Dunn kwam ook een producent van Jackass om. Volgens de politie had Dunn veel te veel gedronken en reed hij te hard.

[Novum]