Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan weer vrij

Lindsay Lohan kan weer gaan en staan waar ze wil. De 24-jarige actrice heeft haar 35 dagen durende huisarrest erop zitten. Woensdagochtend is ze vrijgelaten.

Lindsay Lohan kan weer gaan en staan waar ze wil. De 24-jarige actrice heeft haar 35 dagen durende huisarrest erop zitten. Woensdagochtend is ze vrijgelaten.

Toch is Lohan nog niet helemaal klaar met haar straf. Ze moet nog een taakstraf van 480 uur voltooien en moet bovendien de schoolbanken in voor een anti-diefstalcursus. Lohan zat thuis wegens diefstal van een ketting.

In mei moest de gevallen actrice al vier maanden de gevangenis in voor rijden onder invloed. Lohan beweert dat ze nooit aan de drank is geweest maar dat de positieve alcoholtesten kwamen door thee waarin een klein vleugje alcohol zit. Omdat Lindsay tijdens haar huisarrest weer werd betrapt met alcohol verbood de rechter haar nog langer feestjes te geven.

[Novum]