Aanklacht tegen Lindsay Lohan van de baan

De aanklacht tegen Lindsay Lohan vanwege een onbetaalde rekening is alweer ingetrokken. Naar verluidt heeft de 25-jarige actrice haar rekeningen toch voldaan.

De aanklacht tegen Lindsay Lohan vanwege een onbetaalde rekening is alweer ingetrokken. De actrice kocht in juni elektronica bij een man, die een aantal apparaten installeerde in haar huis in Venice Beach.

Stephen Clark beweerde eerder dat hij nog 1180 dollar tegoed had van de 25-jarige actrice, maar zegt nu dat Lindsay de rekening toch heeft voldaan. “Ze heeft betaald en ik heb de aanklacht ingetrokken”, laat Clark weten aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Het hele voorval berust op een misverstand, verklaart de man. “Lindsay is een aardige meid. Ik denk dat ik mijn rekeningen door elkaar heb gehaald, maar het is nu allemaal in orde.”

[Novum]