Betty White in nopjes met Emmy-nominatie

Betty White is dolblij dat zij weer genomineerd is voor een Emmy. De 89-jarige actrice maakt kans op de Emmy voor beste vrouwelijke bijrol in een comedyserie.

Betty White is dolblij dat ze weer is genomineerd voor een Emmy. De actrice maakt kans op de Emmy voor beste vrouwelijke bijrol, in de comedyserie Hot in Cleveland. White vindt het geweldig dat ze op 89-jarige leeftijd nog kans maakt.

“Ik word 90 in januari. Is het niet geweldig dat ik dit nog mag meemaken?”, zegt White tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. White weet nog niet hoe ze het gaat vieren, maar laat weten dat ze het een mooie bekroning vindt van haar lange carrière. Hoewel in Hot in Cleveland drie ‘fantastische meiden’ spelen, hebben ze haar genomineerd, ‘omdat ze in ieder geval weten hoe ze mijn naam moeten spellen’.

Er staan al meerdere Emmy Awards in de kast van de actrice. En ondanks haar leeftijd is de Golden Girl nog niet van plan te stoppen. “In augustus is de deadline van mijn boek, dus die moet ik halen. In september beginnen de opnames van Hot in Cleveland weer. En maandag is de eerste vergadering over mijn nieuwe gameshow Off Their Rockers.”

Ook Julia Stiles is blij met haar Emmy-nominatie die ze kreeg voor beste gastactrice in de dramaserie Dexter. “Het was ontzettend leuk om aan de show mee te werken. En nu, een jaar later, is deze nominatie echt een bonus. Ik dacht dat ik dood in een badkuip zou eindigen. Ik ben erg verbaasd dat Lumen het heeft overleefd.”

Jim Parsons is genomineerd voor beste mannelijke hoofdrol in The Big Bang Theory. Maar Parsons reageert niet alleen maar positief. “Het enige waar ik aan kon denken was dat ik een pak moet kopen. Ik kreeg een paniekaanval, ik houd echt niet van winkelen.”

[Novum]