Betty White laat marinier zitten

Betty White heeft geen tijd voor een date met een marinier. In tegenstelling tot Mila Kunis en Justin Timberlake slaat White de uitnodiging voor een gala af.

Betty White zit niet te wachten op een date met een marinier. In tegenstelling tot Mila Kunis en Justin Timberlake slaat de 89-jarige actrice de uitnodiging voor een gala van het korps mariniers af. “Ik moet een aflevering van Hot in Cleveland opnemen”, laat White weten aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

Kunis en Timberlake werden via video’s op Youtube uitgenodigd voor het bal. Daarop kreeg ook White een uitnodiging. Sergeant Ray Lewis, die diende in Irak en Afghanistan, zag een avondje uit met de actrice wel zitten.

“Ik ben enorm gevleid en ik waardeer de uitnodiging echt, iedereen weet dat ik dol ben op een man in uniform”, laat White in een reactie weten. “Helaas kan ik niet, omdat ik moet werken.”

Lewis heeft nog niet gereageerd op de afwijzing van White. Hij beloofde de 89-jarige ‘een geweldige tijd’ als ze met hem op stap zou gaan. “Ze is grappig, lief en volwassen. Ze is de perfecte vrouw”, zei de sergeant over de actrice. “Ik weet zeker dat we veel lol kunnen hebben.”

[Novum]