Bridesmaids stoot Sex and the City van troon

Bridesmaids is de best bezochte vrouwenkomedie in de Verenigde Staten. De film met Saturday Night Live-actrice Kristen Wiig haalt daarmee Sex and the City in.

Bridesmaids is de best bezochte vrouwenkomedie in de Verenigde Staten. De film met Saturday Night Live-actrice Kristen Wiig haalt daarmee Sex and the City in, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De komedie over de chaotische Annie, gespeeld door Wiig, die de bruiloft van haar beste vriendin moet organiseren, heeft in de VS 152,9 miljoen dollar opgehaald. De eerste film over Carrie Bradshaw en haar vriendinnen bracht in totaal 152,6 miljoen dollar op. De film draait vanaf 13 mei in de Amerikaanse bioscopen en is er nog steeds te zien.

Bridesmaids gaat donderdag in Nederland in première. Amerikanen mogen de film vanaf 18 jaar gaan bekijken. In Nederland mogen kinderen vanaf 12 jaar de komedie zien.

[Novum]