Jessica Alba nog niet klaar voor baby

Jessica Alba is nog niet klaar voor haar tweede kindje. De 30-jarige actrice is in augustus uitgerekend, maar de babykamer is voorlopig nog niet af.

Jessica Alba is nog niet klaar voor haar tweede kindje. De 30-jarige actrice is in augustus uitgerekend, maar de babykamer is voorlopig nog niet af.

“De babykamer is nog helemaal niet klaar”, vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. “In het begin zal de baby bij mij in de kamer slapen, dus de babykamer is nog niet echt nodig.”

Ondanks dat Alba ieder moment kan bevallen, maakt ze zich niet druk. “We zijn ons huis aan het verbouwen en dat gaat nog wel een paar maanden duren. Ik doe lekker rustig aan.” Alba is sinds 2008 getrouwd met Cash Warren. Samen hebben zij al een dochter van 3 jaar.

[Novum]