John Cusack vervangt Tobey Maguire in Paperboy

John Cusack speelt een ter dood veroordeelde in de erotische thriller The Paperboy. Dat schrijft Variety. Oorspronkelijk zou Tobey Maguire de rol spelen.

John Cusack speelt een ter dood veroordeelde crimineel in de erotische thriller The Paperboy van Precious-regisseur Lee Daniels. Dat schrijft het Amerikaanse filmblad Variety. De crimineel zou eerst gespeeld worden door Tobey Maguire, maar die kon de opnamen niet combineren met zijn rol in The Great Gatsby.

De crimineel is ter dood veroordeeld voor de moord op een politieagent. Nicole Kidman is in de thriller te zien als femme fatale die de crimineel brieven stuurt. Ze brengt zijn zaak onder de aandacht van een journalist, een rol van Matthew McConaughey, met wie ze een affaire begint. Ook Zac Efron heeft een rol in de film, maar welk personage hij speelt is onbekend.

The Paperboy is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1995 van de Amerikaanse schrijver Pete Dexter. De film speelt zich af in de Amerikaanse staat Florida. De thriller moet volgend jaar in de bioscopen draaien.

[Novum]