Katy Perry is roddels over scheiding zat

Katy Perry is de verhalen over een vermeende breuk tussen haar en Russell Brand meer dan zat. De twee zouden onder meer een proefscheiding overwegen.

Katy Perry is de verhalen over een vermeende breuk tussen haar en Russell Brand meer dan zat. De twee zouden met hun drukke schema’s geen tijd voor elkaar hebben en onder meer een proefscheiding overwegen.

“Dat we niet met onze relatie pronken, betekent niet dat er iets mis is”, twittert de 26-jarige zangeres. “Wij hechten aan onze privacy.” Haar man sluit zich daar bij aan. “Goed gezegd, mevrouw Brand. In Groot-Brittannië wordt de roddelpers op dit moment ontmanteld”, verwijst hij naar het News of the World-schandaal. “Ik weiger mee te doen aan de onzin die ze verspreiden.”

Perry is momenteel bezig met haar wereldtoer California Dreams, terwijl de 36-jarige Brand de afgelopen tijd druk is geweest met opnamen voor de film Rock of Ages. De twee trouwden in oktober in India.

[Novum]