Kraaijkamp sr. gecremeerd

Johnny Kraaijkamp sr. is zaterdag in besloten kring gecremeerd op de begraafplaats De Nieuwe Ooster. Dat bevestigt een woordvoerder van de familie.

Johnny Kraaijkamp sr. is zaterdag in besloten kring gecremeerd op de begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam. Dat bevestigt een woordvoerder van de familie aan Novum Nieuws. De crematie vond plaats in het gezelschap van familie en naaste vrienden.

Meer details over de uitvaart zijn niet bekend, aangezien de familie het graag een privéaangelegenheid wilde houden. Dat is ook de reden dat de locatie en het tijdstip van de crematie niet van tevoren bekend zijn gemaakt. Familie en vrienden wilden in alle rust afscheid nemen van Kraaijkamp.

Vrijdag kon het publiek afscheid nemen van de komiek. Hij lag opgebaard in het Delamar Theater. Aansluitend was er een besloten dienst, waar onder anderen Joop van den Ende een toespraak hield. Karin Bloemen zong een lied.

[Novum]