Lady Antebellum-zangeres Hillary Scott verloofd

Lady Antebellum-zangeres Hillary Scott maakt zich op voor het huwelijk. De 25-jarige zangeres is afgelopen weekeinde ten huwelijk gevraagd door haar vriend.

Lady Antebellum-zangeres Hillary Scott maakt zich op voor het huwelijk. De 25-jarige countryzangeres is afgelopen weekeinde ten huwelijk gevraagd door haar vriend, de 24-jarige Love and Theft-drummer Chris Tyrell.

Tyrell ging tijdens zonsondergang op zijn knieën bij een meer in de Amerikaanse staat Tennessee. “Chris vroeg me zoals ik altijd heb gedroomd”, vertelt Hillary aan het Amerikaanse blad People. “Onze families waren in de buurt, maar het was echt een moment van ons tweeën. We hadden net een stevige wandeling gemaakt en stonden in onze sportkleding bij het meer toen hij op z’n knieën ging.”

Scott en Tyrell vierden, net als miljoenen andere Amerikanen, afgelopen weekeinde Onafhankelijkheidsdag. Het aanzoek kwam als een verrassing voor de zangeres. “We voelen ons gezegend door God”, blikt Hillary terug. “Hij heeft ons bij elkaar gebracht en we kijken ernaar uit om tot het einde der tijden samen te zijn.”

De twee muzikanten leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens de tournee van Tim McGraw. Zowel Lady Antebellum als Love and Theft stond in het voorprogramma van de countryzanger. Lady Antebellum scoorde in Nederland een hit met de single Need You Now, ook het gelijknamige album deed het goed.

[Novum]