Lindsay Lohan kan therapie niet meer betalen

Lindsay Lohan is platzak. Donderdag liet haar advocaat weten dat de actrice haar privétherapie niet meer kan betalen. De rechter had geen medelijden met Lohan.

Lindsay Lohan is platzak. Haar advocaat liet donderdag weten dat de actrice haar privétherapie niet meer kan betalen. De 25-jarige Lohan werd eerder veroordeeld wegens rijden onder invloed en moest daarvoor in therapie.

Advocaat Shawn Chapman Holley stelt dat de actrice graag verder wil met de therapie, maar er momenteel geen geld voor heeft. De rechter had echter geen medelijden met de actrice en gaf haar 21 dagen de tijd om te bewijzen dat ze nog steeds therapie volgt, weet het Amerikaanse tijdschrift People.

“Als ze het zelf niet kan betalen, dan moet ze maar iemand vinden die haar daarmee kan helpen”, aldus rechter Stephanie Sautner tijdens de hoorzitting. Goedkopere groepstherapie is volgens de advocaat geen optie. De sessies zouden te lijden krijgen onder massale belangstelling van de pers.

Het lijkt er overigens op dat Lohan binnenkort weer voor de rechter komt. Ze wordt toch vervolgd voor de vermeende geweldpleging tegen een personeelslid van de Betty Ford-afkickkliniek. Eerder werd de zaak nog afgeblazen wegens een gebrek aan bewijs.

De geplaagde actrice moest zich laten behandelen in de kliniek vanwege haar drugsverslaving. Daar zou ze ruzie hebben gekregen met de medewerkerster omdat ze te laat terugkeerde in de kliniek.

De actrice werd eerder veroordeeld tot een voorwaardelijke straf vanwege diefstal van een ketting en rijden onder invloed. Eind mei zat ze een huisarrest van 35 dagen uit.

[Novum]