Miley Cyrus neemt tatoeage voor homohuwelijk

Miley Cyrus heeft een tatoeage laten zetten om te laten zien dat zij het homohuwelijk steunt. Op haar ringvinger heeft de zangeres twee streepjes laten zetten.

Miley Cyrus heeft een tatoeage laten zetten om te laten zien dat zij het homohuwelijk steunt. Op haar ringvinger heeft de zangeres twee zwarte streepjes laten zetten. Zij plaatste een foto op Twitter en schreef daarbij ‘alle liefde is gelijk’.

De Hannah Montana-actrice is er eerder openlijk voor uitgekomen dat zij voor het homohuwelijk is. Ze reageerde volgens The Hollywood Reporter op een rechtszaak over een vermeende kindermoord waarbij de hoofdverdachte werd vrijgesproken. “Er klopt iets niet in de wereld als mensen ermee wegkomen als ze een kind hebben vermoord, maar het homohuwelijk nog steeds illegaal is in Californië”. Ook steunde ze roddelkoning Perez Hilton in zijn campagne voor het homohuwelijk. “Ik ben christelijk en ik hou van je, homo of niet. Je bent niet anders dan anderen, we zijn allemaal kinderen van God.”

Het symbool op haar ringvinger is niet de enige tatoeage van de 18-jarige zangeres. In haar rechterzij heeft Cyrus een dromenvanger laten zetten en op haar pink een klein hartje. Ook liet ze de woorden Love en Just Breathe op haar lichaam vereeuwigen.

[Novum]