Nicolette Kluijver helemaal klaar met drugs

Nicolette Kluijver is klaar met slikken, spuiten en roken. Sinds 2006 test de presentatrice allerlei drugs in het BNN-programma Spuiten en Slikken.

Nicolette Kluijver is klaar met slikken, spuiten en roken. Sinds 2006 test de presentatrice allerlei soorten drugs voor het BNN-programma Spuiten en Slikken. In de nieuwe reeks van het programma, die in september van start gaat, experimenteert ze niet meer. Ze doet alleen nog de interviews.

“Met het testen van drugs ben ik redelijk klaar”, zegt Kluijver in het AD. “De kijker ook denk ik. Die heeft me genoeg schuimbekkend over de grond zien rollen.”

Het programma besteedt ook veel aandacht aan seks, iets dat zeker invloed had op het seksleven van de 26-jarige presentatrice. “Tijdens de vorige serie met experimenten kwam ik soms helemaal verzadigd thuis”, herinnert Kluijver zich. “Aan de andere kant praatte ik er juist extreem veel over. Door het programma werd iets intiems als seks ineens ontzettend normaal.”

Er is de afgelopen tijd veel kritiek op de jongerenzender. BNN zou weinig vernieuwend meer zijn en veel presentatoren worden te oud. Nicolette kan zich wel enigszins vinden in die kritiek. “Wie er nu zit, is nog niet te oud, maar presentatoren van 45 zijn ongeloofwaardig op een zender met onze doelgroep.”

Vanaf maandag is de presentatrice te zien in een reiseditie van Spuiten en Slikken. Kluijver ging onder meer naar Saoedi-Arabië voor het programma.

[Novum]