Organisatie Royal Beach Concert voor de rechter

De Consumentenbond stapt naar de rechter namens een aantal gedupeerden van het Royal Beach Concert. De bond eist dat de mensen hun geld terugkrijgen.

De Consumentenbond stapt naar de rechter namens een aantal gedupeerden van het Royal Beach Concert. De bond eist dat de mensen hun geld terugkrijgen, zegt een woordvoerder tegen Novum Nieuws. Het festival zou oorspronkelijk plaatsvinden op 4 juni, maar werd uitgesteld.

De organisatoren van het Royal Beach Concert zeggen bezig te zijn met een alternatief, maar kunnen volgens de Consumentenbond hierover geen duidelijkheid geven. Onderhandelingen tussen de bond en de organisatie liepen op niets uit

Via de website RBCrestitutie.nl hebben zich tot nu toe 655 gedupeerden gemeld, die ieder een of meer kaarten kochten. Om wat voor bedrag het gaat is nog niet bekend, een eerste inschatting gaat uit van honderdvijftigduizend euro.

[Novum]