Pharrell Williams komt met likeur voor dames

Pharrell Williams brengt een likeur voor vrouwen op de markt, getiteld Qream with a Q. De rapper ontwikkelde het alcoholische drankje met drankgigant Diageo.

Pharrell Williams brengt een likeur voor vrouwen op de markt, getiteld Qream with a Q. De 38-jarige rapper en producent ontwikkelde het alcoholische drankje met drankgigant Diageo, dat onder meer Baileys en Smirnoff op de markt brengt.

“Qream is speciaal gemaakt voor moderne vrouwen die hard werken, maar aan het einde van de dag met vriendinnen willen relaxen”, legt Pharrell uit aan de Amerikaanse website Allhiphop. “De halve bevolking bestaat uit vrouwen en Qream staat voor het vieren van die macht.”

De likeur verschijnt later deze maand, in eerste instantie in twee smaken: aardbei en perzik. Pharrell was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de smaak, het ontwerp van de fles en de marketingcampagne van Qream. Daarnaast treedt hij op als boegbeeld van het drankje.

Het is niet de eerste keer dat Diageo de handen ineenslaat met een hiphopster. Het bedrijf beheert samen met rapper Diddy het merk Cîroc Vodka. Of het drankje van Pharrell, net als de wodka, in Nederland op de markt wordt gebracht is nog niet bekend.

[Novum]