Racoon en Maria Mena eerste namen nieuw festival

Racoon en Maria Mena staan dit najaar op de planken tijdens het Songbird Festival. Het festijn vindt 20 november voor het eerst plaats in de Rotterdamse Doelen.

Racoon en Maria Mena staan dit najaar op de planken tijdens het nieuwe Songbird Festival. Het muziekfestijn vindt zondag 20 november voor het eerst plaats in de Rotterdamse Doelen, maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend.

Het festival richt zich volgens Mojo op ‘popliefhebbers die houden van liedjes’. Naast de Zeeuwse band en de Noorse popzangeres staan ook Lior, Jon Allen, Julian Perretta en Julian Verlard op het podium. Ook 3FM Serious Talents Dotan, Daniel Versteegh en Rachel Louise hebben hun komst bevestigd.

De kaartverkoop voor het nieuwe festival, dat veel aandacht besteedt aan singer-songwriters, gaat zaterdagochtend van start.

[Novum]