‘Reese Witherspoon verwacht derde kindje’

Reese Witherspoon is volgens ingewijden weer in verwachting. De 35-jarige actrice, die twee kinderen heeft met Ryan Phillippe, trouwde in maart met Jim Toth.

Reese Witherspoon is volgens ingewijden voor de derde keer in verwachting. De 35-jarige actrice, die twee kinderen heeft met acteur Ryan Phillippe, trouwde in maart met Jim Toth. “Het is geen geheim dat Reese een kind van Jim wil”, vertelt een vriendin van de actrice aan het Amerikaanse blad Ok! Magazine.

“Ze proberen al een tijdje zwanger te raken”, weet de vriendin. “Ze hebben al een geweldig gezin, het enige wat ontbreekt, is een nieuwe baby.” Als de ingewijden het bij het juiste eind hebben, hoeft Reese niet meer lang te wachten voordat ook die wens uitkomt.

De bronnen verklappen dat de blondine al in verwachting is. “Reese doet het rustiger aan. Ze staat bekend om haar strenge sportschema, maar sport nu minder.” Hun verhalen worden ondersteund door foto’s waarop Reese een klein buikje lijkt te hebben. “Haar wasbordje is verdwenen.”

Witherspoon beloofde in 1999 eeuwige trouw aan de vier jaar jongere Phillippe. Uit het huwelijk kwamen twee kinderen voort, de nu 11-jarige Ava en de 7-jarige Devon. Het acteurskoppel ging eind 2006 uit elkaar, waarna Witherspoon in februari 2010 Hollywood-agent Jim Toth tegen het lijf liep. Eind maart stapten de twee in het huwelijksbootje.

[Novum]