Robbie Williams toch nog op huwelijksreis

Robbie Williams en Ayda Field zijn bijna een jaar getrouwd, maar de huwelijksreis moet nog steeds plaatsvinden. Daarom boekt hij een reis naar ‘het paradijs’.

Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field zijn bijna een jaar getrouwd, maar de huwelijksreis moet nog steeds plaatsvinden. Williams heeft daarom als verrassing een reis geboekt naar ‘het paradijs’, vertelt bron aan de Britse boulevardkrant The Sun.

Williams heeft het afgelopen jaar een album met Take That opgenomen en sinds mei toert de groep door Europa. De zanger heeft daarom geen tijd gehad om met zijn vrouw op huwelijksreis te gaan. Om het goed te maken heeft hij Field beloofd mee te nemen naar een exotisch privéresort waar ze flink in de watten gelegd wordt.

Field volgt haar man overal, maar sinds het stel in het huwelijksbootje stapte hebben de twee weinig tijd met zijn tweeën doorgebracht. Williams en Field trouwden vorig jaar op 7 augustus in hun huis in Los Angeles. De Progress Tour van Take That eindigt vrijdag in München. Daarna stappen de twee in het vliegtuig om alsnog van hun huwelijksreis te genieten.

[Novum]