Search
Close this search box.

Soapie Mark van Eeuwen wacht op de liefde

Mark van Eeuwen heeft geen haast in de liefde. De 35-jarige GTST-acteur geniet van zijn leven als vrijgezel. “Verliefdheid is iets wat je moet overkomen.”

Mark van Eeuwen heeft geen haast in de liefde. De 35-jarige acteur, vooral bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, geniet van zijn leven als vrijgezel en is niet op zoek naar de liefde. “Verliefdheid is iets wat je moet overkomen”, zegt hij in Grazia.

“Het is geen bewuste keuze om vrijgezel te zijn”, legt Van Eeuwen uit. “Liefde moet je overvallen. Het komt als het moet komen, of dat nou in de kroeg, op het werk of waar dan ook is. Dus ik denk niet dat het zin heeft om daar heel erg naar op zoek te gaan.”

Hoewel Van Eeuwen een van de populairste soapies van Nederland is, valt het volgens hem wel mee met de aandacht van dames. “Daarvoor moet je wel een beetje de deur uit, en ik ben de afgelopen tijd gewoon veel aan het werk geweest. Ik heb ook niet zo’n behoefte om elke avond onwijs te gaan stappen.”

Problemen met zijn bestaan als vrijgezel heeft Van Eeuwen evenmin. “Eerlijk gezegd vind ik het wel lekker om single te zijn en me op mijn eigen dingen te concentreren. Ik geloof dat ik mijn draai wel heb gevonden.”

Van Eeuwen had lange tijd een relatie met tegenspeelster Lieke van Lexmond. Zij maakte onlangs bekend uit de soap te stappen. “Ik snap het wel”, zegt Van Eeuwen over Van Lexmonds vertrek. “Lieke is een heel ambitieuze en zeer talentvolle vrouw, dus voor haar is dit een goede stap. Onze vriendschap zal er zeker niet onder lijden. We zullen elkaar gewoon blijven zien, alleen dan wat vaker buiten de set.”

[Novum]