Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tom Felton vereerd met verliefdheid Emma Watson

Tom Felton is gevleid door de bekentenis van zijn Harry Potter-collega Emma Watson. Onlangs gaf zij toe dat ze jaren geleden verliefd was op Felton.

Tom Felton is zeer gevleid door de bekentenis van zijn Harry Potter-collega Emma Watson. Onlangs gaf zij toe dat ze jaren geleden verliefd was op Felton. Hij is nooit op de avances van Watson ingegaan, omdat hij weer een oogje had op de 45-jarige actrice Helena Bonham Carter, bekend als Bellatrix Lestrange in de Harry Potter-films. Achteraf kan Felton er wel om lachen.

De 23-jarige Felton hoorde via via dat Watson verliefd op hem was. “Het is al meer dan tien jaar geleden. En als 12-jarig jongetje was ik erg gevleid. Maar ik ben blij dat we vrienden zijn geworden en dat we er nu om kunnen lachen,” vertelt Felton aan entertainmentzender E!

Felton, die bekend werd als ‘bad boy’ Draco Malfoy, was zwaar onder de indruk van de veel oudere Bonham Carter en hij schreef haar een liefdesbrief. Maar zijn droom spatte uiteen toen hij tijdens de opnames van de vijfde Harry Potter-film Tim Burton ontmoette, de regisseur met wie Bonham Carter al jaren een relatie heeft.

Helaas voor Emma Watson zat er geen liefdesscène in tussen haar personage Hermione Granger en Draco Malfoy. Ze moest wel een zoenscène opnemen met goede vriend Ruper Grint, die de rol van Ron Weasly speelt.

“Voor ons allebei was het een vreemde ervaring”, vertelt Grint. “We zijn met elkaar opgegroeid, en om dan ineens dit te moeten doen. Het was een uitdaging om het eruit te laten zien alsof we allebei wilden zoenen, terwijl we het allebei niet wilden.”

[Novum]