Vliegtuig Hopkins in problemen bij Maastricht

Het privévliegtuig van Anthony Hopkins is zaterdagochtend in de problemen gekomen bij de start op Maastricht Aachen Airport. De acteur was niet aan boord.

Het privévliegtuig van Anthony Hopkins is zaterdagochtend in de problemen gekomen bij de start op Maastricht Aachen Airport. Een van de motoren raakte oververhit, waarna uit voorzorg een noodlanding werd gemaakt. Volgens een woordvoerder van het vliegveld was Hopkins niet aan boord.

De Britse acteur is in Nederland om een concert van André Rieu in Maastricht bij te wonen. Speciaal voor de Nederlandse violist schreef hij een wals getiteld And the Waltz Goes On. Volgens dagblad De Limburger ontving het publiek zijn stuk met enthousiasme. De 73-jarige Hopkins kreeg een staande ovatie.

[Novum]