Wesley en Yolanthe een jaar getrouwd

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau vieren zondag hun papieren bruiloft. Het stel beloofde elkaar precies een jaar geleden eeuwige trouw in Toscane.

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau vieren zondag hun papieren bruiloft. Het stel beloofde elkaar precies een jaar geleden eeuwige trouw in Toscane. “Vandaag één jaar getrouwd. Ik ben zo gelukkig en verliefd”, twitterde Yolanthe zondag.

De kans dat Wesley en Yolanthe hun jubileum samen kunnen vieren is klein. Wesley is met zijn club Internazionale op trainingskamp in het Italiaanse Pinzolo. Voor zondagavond staat een oefenwedstrijd op het programma. “Ik mis mijn mooie vrouw”, twitterde Sneijder dan ook zaterdagavond. “Zeker nu we bijna een jaar zijn getrouwd. Morgen is het zover.”

Wesley en Yolanthe haalden een jaar geleden alles uit de kast om de liefde te bezegelen. Tijdens een driedaags feest in het Italiaanse dorpje Castelnuovo Berardenga ontbrak het hun gasten aan niets. Na de huwelijksvoltrekking ontstond ruzie tussen het bruidspaar en hun weddingplanners omdat meerdere rekeningen niet betaald werden door Wesley en Yolanthe.

Na een rechtszaak en maanden ruziën besloten Wesley en Yolanthe in december alsnog de volledige rekening te betalen, waarmee een einde kwam aan het conflict. Het huwelijk van de 27-jarige voetballer en de 26-jarige presentatrice zou in totaal 1,6 miljoen euro hebben gekost. Daarmee zou het duurder zijn dan de bruiloften van Tom Cruise en Katie Holmes en Brad Pitt en Jennifer Aniston.

[Novum]