Zangeres Jewel zet zoontje op de wereld

Jewel is maandag bevallen van een zoontje. De 36-jarige zangeres en haar man, die al jaren probeerden kinderen te krijgen, noemen hun zoon Kase Townes Murray.

Jewel is maandagavond bevallen van een zoontje. De 36-jarige zangeres en haar echtgenoot, die al jaren probeerden kinderen te krijgen, hebben het kereltje Kase Townes Murray genoemd. Dat laat het stel weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

“Ty en ik zijn blij met de komst van onze zoon”, jubelt Jewel. “We zijn in de zevende hemel, het is echt zo geweldig als iedereen beweert. Nog beter dan dat zelfs!” Jewel trouwde in 2008 met professioneel rodeorijder Ty Murray. Kase is hun eerste kind.

Het jongetje zag het levenslicht in de Amerikaanse staat Texas, waar Jewel en Ty wonen. Kase werd om 19.00 uur lokale tijd geboren en woog ruim drie kilo. Jewels zwangerschap verliep niet zonder slag of stoot. De zangeres werd vier maanden geleden aangereden door een vrachtwagen, maar kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Jewel scoorde hits als Foolish Games en Intuition. De 36-jarige blondine werkt momenteel aan een album voor kinderen, The Merry Goes ‘Round.

[Novum]