‘Zoon Schwarzenegger zwaargewond in ziekenhuis’

De zoon van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De 13-jarige ging afgelopen weekeinde onderuit tijdens het surfen.

De zoon van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De 13-jarige ging afgelopen weekeinde onderuit tijdens het surfen en ligt al bijna een week op de intensive care, laten Schwarzenegger en Shriver weten aan de Amerikaanse nieuwszender CNN.

“Christopher is een moedige jongen en de verwachting is dat hij volledig zal herstellen”, laat het voormalig echtpaar weten. De tiener ligt met een ingeklapte long en een aantal gebroken botten in het ziekenhuis, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Schwarzeneggers ex Maria wijkt volgens ingewijden niet van Christophers zijde. Ook Arnold zou zijn zoon geregeld een hart onder de riem steken. Ondanks de scheiding waarin de twee liggen, zou de hele familie Christopher ondersteunen.

Arnold en Maria maakten eerder dit jaar bekend te gaan scheiden. Een paar dagen later werd duidelijk waarom de twee uit elkaar zijn, Schwarzenegger verwekte jaren geleden een buitenechtelijk kind bij zijn huishoudster. Toen Shriver dat ontdekte, pakte ze haar spullen en verliet ze de echtelijke woning.

De kinderen van Schwarzenegger en Shriver kozen al snel de kant van hun moeder. Zo veranderde de 17-jarige Patrick zijn achternaam op Twitter van Schwarzenegger naar Shriver.

[Novum]