Zoontjes Beckham blij met zusje

Victoria Beckham is helemaal in de wolken met de komst van haar dochter Harper. Ook haar drie zoons zijn blij met hun nieuwe zusje, laat ze weten via Twitter.

Victoria Beckham is helemaal in de wolken met de komst van haar dochter Harper. Ook haar drie zoons zijn blij met hun nieuwe zusje, zo laat ze weten via Twitter.

“We zijn zo gelukkig en de jongens houden zo veel van hun kleine zusje”, twittert ze. Beckham beviel zondag in Los Angeles van haar eerste dochter. Samen met haar man David heeft ze al drie zoons, Brooklyn, Romeo en Cruz.

Beckham heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een dochter wilde. Ze laat via Twitter de hele wereld weten hoe blij ze is met haar kleine meisje. “Baby Harper is het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien. Ik ben weer helemaal verliefd!”

[Novum]