BN’ers halen 106 duizend euro op voor goed doel

Onder meer Yolanthe en Wesley Sneijder hebben zondagavond 106 duizend euro opgehaald voor Stop Kindermisbruik. Ze veilden bijzondere spullen voor de stichting.

Onder meer Yolanthe en Wesley Sneijder hebben zondagavond 106 duizend euro opgehaald voor Stop Kindermisbruik. Tijdens een benefietavond in Amsterdam veilden ze bijzondere spullen voor het goede doel.

Verder waren onder anderen Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina, Patty Brard, Patricia Paay en Afrojack aanwezig bij het evenement. Najib Amhali verzorgde op het jaarlijkse benefiet een optreden. Yolanthe en Wesley Sneijder kwamen speciaal voor dit evenement over uit Milaan.

Een gesigneerd Inter Milan-shirt van Wesley Sneijder bracht drieduizend euro op. En op vipkaarten en een ontmoeting met cabaretier Najib Amhali werd 4,5 duizend euro geboden.

Stop Kindermisbruik werd in 2008 opgericht door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder-Cabau om kinderhandel en kinderprostitutie tegen te gaan. Ook onder meer Froukje de Both, Glennis Grace en Wesley Sneijder zijn als ambassadeur verbonden aan de stichting.

[Novum]